Str. I.L. Caragiale nr. 7, Rasnov 0788 11 55 11 edrasnov@gmail.com

Trenul „Connecting Europe Express” va opri și la Brașov

16 august 2021 0 Comentarii

Haideți la plimbare cu un tren în care veți trăi o experiență autentică europeană.
Traversând 26 de țări, trenul „Connecting Europe Express” va străbate multe dintre rutele care ne apropie unii de ceilalți, construind punți între țări, agenți economici și oameni. Acest voiaj va pune în evidență forța unificatoare a transportului feroviar.

Oriunde v-ați afla, în gară sau acasă, luați loc și participați la activitățile organizate pe toată durata călătoriei.
Rolul trenului „Connecting Europe Express” este acela de a ne ajuta să înțelegem mai bine provocările pe care trebuie să le depășească rețeaua feroviară europeană pentru a putea deveni modul de transport preferat atât de călători, cât și de agenții economici.

În Brasov trenul va opri în data de 18 septembrie 2021, pentru aproximativ o oră, între 10:08 și 10:53.


Mai multe informații despre evenimentele care însoțesc călătoria expresului european și ruta completă, găsiți aici: https://www.connectingeuropeexpress.eu/

Despre Anul european al căilor ferate
2021 este declarat Anul european al căilor ferate, pentru a pune în evidență unul dintre cele mai durabile, mai inovative și mai sigure modurii de transport de care dispunem!
Pe tot parcursul anului, în toată Europa, vor fi organizate diverse activități menite să scoată în evidență transportul feroviar pentru a încuraja deplasarea pe calea ferată atât pentru transportul de călători, cât și pentru transportul de mărfuri, precum și pentru a contribui la îndeplinirea obiectivului stabilit în Pactul verde european, acela de a avea o Europă neutră din punctul de vedere al impactului asupra climei până în 2050.
Trenul „Connecting Europe Express” va fi una dintre inițiativele emblematice ale Anului european al căilor ferate.

Adaugă un comentariu

Europe Direct Râșnov

0