Str. I.L. Caragiale nr. 7, Rasnov 0788 11 55 11 edrasnov@gmail.com

NextGenerationEU este mai mult decât un plan de redresare

16 august 2021 0 Comentarii

NextGenerationEU este mai mult decât un plan de redresare – este o șansă unică în viață, aceea de a ieși din pandemie mai puternici, de a ne transforma economiile și societățile și de a reconstrui Europa în așa fel încât să ne aducă beneficii tuturor.
Cu toții am fost afectați, într-un fel sau altul, de pandemia provocată de coronavirus. Au avut de suferit nu numai sistemele noastre de sănătate, ci și economiile, societățile și modul nostru de viață. UE face tot posibilul pentru a-i ajuta pe cei aflați în dificultate, în interiorul sau în afara granițelor noastre, și pentru a sprijini cercetarea științifică și inovarea care ne-ar putea proteja împotriva virusului în viitor.
Pachetul de redresare în valoare de 750 miliarde EUR, intitulat NextGenerationEU, va ajuta statele membre, țările partenere și cetățenii europeni să iasă din criză mai puternici și mai rezilienți, îndreptându-se către un viitor mai ecologic, mai durabil și mai digital.

Aflați ce face UE pentru ca Europa să devină mai sănătoasă, mai verde și mai digitală. Aflați ce puteți face dumneavoastră pentru a pune lucrurile în mișcare! Pe măsură ce se pun la dispoziție fonduri prin NextGenerationEU, iar proiectele demarează, veți găsi aici mai multe informații despre inițiativele din zona dumneavoastră.
Împreună, trecem la fapte!

Adaugă un comentariu

Europe Direct Râșnov

0