Str. I.L. Caragiale nr. 7, Rasnov 0788 11 55 11 edrasnov@gmail.com

În DIRECT cu un EUroparlamentar la Râșnov

31 martie 2022 0 Comentarii

Pe 13 aprilie, Biroul de Legătură al Parlamentului European în România, împreună cu EUROPE DIRECT Râșnov organizează un eveniment public în cadrul căruia participanții vor avea posibilitatea de a dialoga în direct cu un europarlamentar.

Un eveniment centrat pe comunitatea locală

Evenimentul face parte dintr-o serie de întâlniri adresate comunităților locale și își propune să informeze și să implice cetățenii într-un dialog proactiv. Domnul Siegfried MUREȘAN, membru al Parlamentului European, grupul politic PPE a răspuns invitației organizatorilor și va fi prezent pentru a discuta cu râșnovenii și brașovenii despre prioritățile stabilite la nivel european și impactul acestora la nivel național și local.

Când și cum poți participa?

Evenimentul, se va desfășura miercuri, 13 aprilie 2022, între orele 14:30 – 16:00 și va permite atât prezența fizică, la Cinematograful Amza Pellea din Râșnov, cât și conectarea de la distanță, prin intermediul platformei ZOOM.
Pentru mai multe detalii și înscrieri accesați link-ul de mai jos:

https://impreuna-in.eu/ro/event/in-direct-cu-un-europarlamentar-rasnov-2022-04-13-762/register

Pentru orice alte întrebări legate de eveniment și participare, puteți contacta organizatorul EUROPE DIRECT Râșnov la telefon 0788 11 55 11 și pe e-mail edrasnov@gmail.com

Intrarea este liberă, pe bază de înregistrare.

Adaugă un comentariu

Europe Direct Râșnov

0