Str. I.L. Caragiale nr. 7, Rasnov 0788 11 55 11 edrasnov@gmail.com

Harta verde Râșnov: Reparații biciclete

Harta verde Râșnov: Reparații biciclete

1 noiembrie 2022 0 Comentarii

Pasiune și datorie umană dincolo de profit

Domnul Radu te întâmpină din pragul micro-service-ului de biciclete cu zâmbetul celui care face cu pasiune ce face, visând la un viitor mai bun al Râșnovului. Rar vezi la el clienți. Cu toate acestea, el știe că e plin de mașini care poluează și că, probabil, ele vor fi tot mai multe, însă mai știe și că misiunea lui este să repare bicicletele, indiferent cât de profitabilă este și va fi această ocupație.

Sustenabilitate la puterea a doua

Când am ajuns la el probabil că nici nu se gândea vreo clipă cât de mult va ajunge să se vorbească despre mica lui afacere, ținând cont că el oricum încurajează transportul cu mijloace nepoluante, darămite că le mai și repară. Acestei acțiuni i-am putea spune sustenabilitate la puterea a doua.

Și asta nu e tot, el nu repară numai biciclete, ci și trotinete, skateboard-uri, cărucioare pentru copii și alte asemenea.

Dacă doriți să apelați la serviciile de reparații oferite de domnul Radu, îl puteți găsi la telefon: 0721 458 771.

Așadar, există speranță, datorită lui și a celor care mai păstrează această ocupație și pe care iarna, când nu prea e cerere, nu îi demotivează. Există speranța că ne vom deplasa de acum încolo mai mult cu bicicletele în interiorul orașului și mai puțin cu mijloace de transport poluante, mai ales că pe străzile noastre ajung să circule de la an la an tot mai multe mașini.

Putem visa oare la un oraș al bicicliștilor?

Totul este să le dăm unor astfel de oameni de lucru, pentru că prezența lor zi de zi la locul de muncă, indiferent de cât de greu le este, reprezintă dovada vie că Râșnovul poate deveni încet-încet nu doar un oraș mai puțin poluat, ci un oraș al bicicletelor.

Adaugă un comentariu