Str. I.L. Caragiale nr. 7, Rasnov 0788 11 55 11 edrasnov@gmail.com

Harta verde Râșnov: Max International

Harta verde Râșnov: Max International

1 noiembrie 2022 0 Comentarii

Max International reprezintă un model de bune practici de o diversitate aparte. Pensiunea încurajează un stil de viață sănătos, reducerea risipei, plimbările în aer liber și deplasările cu bicicleta. Sportul este încurajat și prin accesul gratuit la sala de fitness din interior.

Informare cu privire la practici sustenabile

Personalul este informat constant cu privire la practicile sustenabile specifice unităților de cazare. Există stație de încărcare pentru mașinile electrice, panouri solare, este practicată colectarea selectivă a deșeurilor, iar consumul de electricitate și gaz este în general unul redus, datorită becurilor economice cu LED și a electrocasnicelor din clase superioare energetic. Atunci când spațiile nu sunt ocupate de turiști, lumina și căldura sunt reduse la minimum. Apoi, referitor la consumul de energie, apă și detergenți, lenjeria este schimbată o dată la 3 zile sau, în cazuri excepționale, la cererea clienților.

În zona de bucătărie se folosește separator de grăsimi, iar în ceea ce privește utilizarea de detergenți prietenoși cu mediul, vasele sunt spălate numai cu detergenți ecologici, iar săpunurile pentru mâini sunt tot ecologice.

Pălincă produsă local

În plus, aici este încurajat consumul de produse locale și este pusă gratuit la dispoziția turiștilor pălincă produsă local. Iar pentru reducerea risipei, se trimit resturile bune de mâncare crescătorilor de animale, pentru a le integra ulterior în masa acestora.
În ceea ce privește o altă practică sustenabilă, și anume recondiționarea și întreținerea mobilierului din lemn masiv, acesta este în permanență îngrijit și recondiționat când este cazul. La fel, decorațiunile și alte obiecte de uz casnic sunt reparate sau recondiționate și nu înlocuite. Porțile mari de la intrare au fost recondiționate și puse în uz.

Adaugă un comentariu

Europe Direct Râșnov

0