Str. I.L. Caragiale nr. 7, Rasnov 0788 11 55 11 edrasnov@gmail.com

Sursa foto: calea europeana. Caravana Grow Brasov

“GROW”: Caravana de promovare a politicii regionale și coeziunii europene începe la Brașov

5 mai 2023 0 Comentarii

Primăria Municipiului Alba Iulia și Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării din cadrul Ministerului Educației Naționale, împreună cu CaleaEuropeană.ro, organizează în perioada 8-11 mai 2023 o caravană a politicii regionale al cărei scop este să ilustreze beneficiile fondurilor din politica de coeziune pentru regiunea Centru din România, în cadrul proiectului ”GROW”, finanțat de Uniunea Europeană.

Intitulat “GROW: reGovery and Resilience through cOhesion frame Work”, proiectul presupune organizarea a patru dezbateri tematice pe parcursul unei săptămâni în patru locuri de succes privind impactul fondurilor europene asupra României – Alba Iulia, Ciugud, Sibiu și Brașov. Proiectul are în vedere încurajarea participării civice în probleme legate de politica de coeziune, încurajarea participării cetățenilor la nivel regional și stimularea participării și implicării părților interesate în vederea comunicării în continuare a impactului politicii de coeziune și al investițiilor în România la nivel național.

Dezbaterile vor începe luni, 8 mai, la Brașov, și vor continua marți, 9 mai, la Sibiu, miercuri, 10 mai, la Ciugud și joi, 11 mai, la Alba Iulia.

Dezbaterea va avea loc luni, 8 mai 2023, cu începere de la ora 14.00 și va fi găzduită de Consiliul Județean Brașov, în sala de ședințe a Consiliului, și va fi transmisă LIVE pe www.caleaeuropeana.ro și pe pagina de Facebook Calea Europeană.

La dezbaterea de la Brașov vor participa Adrian Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Centru și Werner Braun, vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie Brașov și președinte al Clubului Economic German.

Cei care doresc să participe se pot înscrie aici.

Mai multe detalii despre eveniment.

Adaugă un comentariu

Europe Direct Râșnov

0