Str. I.L. Caragiale nr. 7, Rasnov 0788 11 55 11 edrasnov@gmail.com

Calatorie de studiu Bruxelles EU In My Region Media Trip pentru Content Creators

EUinMyRegion: Călătorii de studiu la Bruxelles pentru jurnaliști și creatori de conținut

6 decembrie 2023 0 Comentarii

Programul #EUinMyRegion Media Trips continuă! Comisia Europeană invită jurnaliștii regionali și locali, precum și creatorii de conținut din țările UE să se înscrie până pe 8 ianuarie 2024.

Participanții selectați vor avea oportunitatea de a-și extinde cunoștințele privind politica de coeziune, fondurile europene și funcționarea mai largă a Uniunii Europene. Programul extins va cuprinde cursuri online și excursii scurte la Bruxelles, cu sesiuni informative despre instituțiile, structura și procedurile UE.

În plus, jurnaliștii și creatorii de conținut vor obține informații despre demersurile UE de prevenire a fraudelor și gestionării defectuoase a fondurilor; vor avea întâlniri cu experți de țară ai Comisiei, vor explora instrumente de date pentru jurnaliști și vor lua parte la vizite de proiect sau vizite ale altor instituții ale UE.

Până la sfârșitul programului, participanții vor dobândi o mai bună înțelegere a politicilor UE, în special a politicii de coeziune. Ei vor avea, de asemenea, oportunitatea de a stabili legături cu colegi jurnalişti din diverse ţări şi regiuni, contribuind la avansarea proiectului european prin reportajele lor.

Prima excursie de studiu este programată pentru 19-22 martie 2024. Înca doua excursii sunt planificate pentru lunile aprilie si mai 2024. Se preconizează că fiecare călătorie de studiu va include aproximativ 40 de jurnalişti şi creatori de conţinut din toate statele membre ale UE.

Comisia Europeană va acoperi costurile de călătorie și cazare pentru jurnaliștii care participă la program. Vă rugăm să rețineți că programul se va desfășura doar în limba engleză. Nu se va oferi niciun serviciu de traducere.

Mai multe detalii și înscriere aici: https://www.euinmyregion-mediatrips.eu/

Adaugă un comentariu

Europe Direct Râșnov

0