Str. I.L. Caragiale nr. 7, Rasnov 0788 11 55 11 edrasnov@gmail.com

Conferință de lansare a Președinției belgiene a Consiliului Uniunii Europene

Conferință de lansare a Președinției belgiene a Consiliului Uniunii Europene

12 ianuarie 2024 0 Comentarii

Ambasada Regatului Belgiei în România împreună cu Reprezentanţa Comisiei Europene în România organizează conferința de lansare a Președinției belgiene a Consiliului Uniunii Europe.

Evenimentul va avea loc în data de 15 ianuarie, începând cu ora 11.00, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România, sala Nicolae Titulescu (str. Vasile Lascăr, nr. 31, et. 1).

Descriere

În cadrul conferinței va fi prezentat programul Președinției pentru mandatul de 6 luni început la data de 1 ianuarie 2024.

La conferința de presă vor participa E.S. dl. John Cornet d’Elzius, ambasadorul Belgiei, dna. Luminița Odobescu, ministrul afacerilor externe, și dna. Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Mottoul președinției belgiene este „Protejăm. Consolidăm. Pregătim.” Informații suplimentare despre Președinția belgiană a Consiliul UE: https://belgian-presidency.consilium.europa.eu/en/

Conferința de presă va fi distribuită în direct inclusiv pe pagina de Facebook a Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Date de contact
Punct de contact pentru presă
Alexandru Dumitrache
E-mail: Alexandru.DUMITRACHE@ec.europa.eu
Număr de telefon: 4 0732 974 475


Articol preluat de pe site-ul Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Citește articolul integral aici.

Adaugă un comentariu

Europe Direct Râșnov

0