Str. I.L. Caragiale nr. 7, Rasnov 0788 11 55 11 edrasnov@gmail.com

Premiul Charlmagne pentru tinerii europeni 2024 inscrieri deschise

Înscrieri deschise la Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni 2024

6 februarie 2024 0 Comentarii

Până în data de 12 februarie este deschisă perioada de înscrieri pentru Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni 2024.

Încă din 2008, Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni este decernat proiectelor gestionate de tineri, care promovează înțelegerea la nivel european și internațional.

Premiul este un proiect comun al Parlamentului European și al Fundației pentru Premiul Internațional Charlemagne, de la Aachen. El urmărește să susțină proiecte conduse de tineri care au ca obiectiv consolidarea democrației și sprijinirea participării active.

Cine se poate înscrie?

Ești rezident(ă) în Uniunea Europeană, cu vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani și lucrezi la un proiect care contribuie la modelarea Europei? Atunci ai putea câștiga Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni! Înscrie-ți proiectul, primește până la 7500 EUR și beneficiază de ajutorul de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta în continuare inițiativa.

Premii în bani

  • Cele trei proiecte europene câștigătoare vor primi următoarele premii: premiul întâi este în valoare de 7500 EUR, premiul al doilea este de 5000 EUR, iar premiul al treilea este de 2500 EUR.
  • Reprezentanți ai fiecărui proiect național câștigător sunt invitați la ceremonia de decernare a Premiului Charlemagne pentru tinerii europeni, care va avea loc la Aachen în luna mai.

Detalii și înscrieri

Mai multe detalii despre acest premiu, inclusiv în limba română:
https://youth.europarl.europa.eu/ro/more-information/charlemagne-prize.html

Află care sunt câștigătorii edițiilor anterioare:
https://youth.europarl.europa.eu/ro/more-information/charlemagne-prize/previous-winners.html

Pentru înscrieri, accesați link-ul de mai jos:
https://epprizes.secure.europarl.europa.eu/epprizes/

Adaugă un comentariu

Europe Direct Râșnov

0