Str. I.L. Caragiale nr. 7, Rasnov 0788 11 55 11 edrasnov@gmail.com

Harta verde Rasnov EUGreenDeal

Eveniment de lansare Harta Verde Râșnov

9 noiembrie 2022 0 Comentarii

Te invităm joi, 17 noiembrie 2022, de la ora 17:00, la centrul EUROPE DIRECT Râșnov din Str. Caragiale nr.7, să cunoști mici producători locali, proprietari de pensiuni, restaurante și alte afaceri locale care aplică sisteme de reducere a risipei, folosesc tehnologii nepoluante, energie verde sau aplică principii de economie circulară, au politici de reducere a folosirii plasticului.

Ei sunt cei care se află pe Harta Verde Râșnov.

Timp de mai multe luni, EUROPE DIRECT Râșnov cu sprijinul voluntarilor de la Clubul Super EroU și cu ajutorul prietenilor de la Socialu au dat de veste și mers din poartă-n poartă să-i găsească acei oameni care prin felul în care și-au gândit afacerea au luat în considerare și valori sustenabile.

Așa vei putea afla poveștile oamenilor din spatele afacerilor și inițiativelor, în ideea de a aduce inspirație și motivație pentru cei care caută să aplice soluții durabile.

Ne dorim să aducem împreună oameni cărora le pasă și vor să facă schimbări acum pentru un viitor fără plastic, fără amenințarea schimbărilor climatice, un viitor cu un mediu cât mai natural și echilibrat.

Pe scurt, să închegăm o comunitate în jurul valorilor dezvoltării durabile. Hai și tu alături de noi!

Harta verde este un proiect dinamic, nu se oprește aici!
Căutarea continuă! Dacă știi despre astfel de inițiative, afaceri și persoane în Râșnov și împrejurimi, te rugăm să ne scrii la edrasnov@gmail.com sau 0788 11 55 11 – EUROPE DIRECT Râșnov.

Un proiect desfășurat cu ajutorul grupului de voluntari ai EUROPE DIRECT Râșnov, reuniți în clubul “Super EroU pentru Râșnov”, în parteneriat cu Centrul SCHUBZ si Primaria Rasnov.

Adaugă un comentariu

Europe Direct Râșnov

0