Str. I.L. Caragiale nr. 7, Rasnov 0788 11 55 11 edrasnov@gmail.com

Comisarul european Elisa Ferreira vizitează România pentru a discuta despre Acordul de parteneriat 2021-2027

Comisarul european Elisa Ferreira vizitează România pentru a discuta despre Acordul de parteneriat 2021-2027

4 octombrie 2022 0 Comentarii

Mâine, 5 octombrie, și joi, comisarul pentru coeziune și reforme, Elisa Ferreira, se va afla la Alba Iulia și la Petrila, pentru a participa la inaugurarea Acordului de parteneriat cu România pentru perioada 2021-2027.

Se va întâlni cu prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă și cu ministrul investițiilor și proiectelor europene, Marcel-Ioan Boloș. Aceștia se vor adresa apoi actorilor naționali, regionali și locali implicați în politica de coeziune cu privire la prioritățile României pentru noua perioadă de finanțare.

O conferință de presă privind lansarea acordului de parteneriat va avea loc la 5 octombrie, începând cu ora 15:30, în Sala Unirii de la Cetatea Albă Carolina din Alba Iulia.

Programul comisarului Ferreira în Alba Iulia va continua cu vizitarea unor proiecte finanțate în cadrul politicii de coeziune: lucrările de renovare și noul echipament ale spitalului local de urgență și producătorul de ceramice IPEC SA.

La 6 octombrie, comisarul Ferreira se va deplasa la Petroșani și Petrila, unde va vizita proiecte finanțate de UE, precum mina din Petrila și școala primară și secundară locală.

O întâlnire cu studenți, antreprenori, mineri și reprezentanți ai ONG-urilor va avea loc în Aula Magna, pe Strada Universității din Petroșani, la ora 10:30, urmată de o conferință de presă.

Articol preluat de pe site-ul Reprezentanței Comisiei Europene în România.

Citește articolul integral aici.

Adaugă un comentariu

Europe Direct Râșnov

0