Str. I.L. Caragiale nr. 7, Rasnov 0788 11 55 11 edrasnov@gmail.com

Campania „Colectăm idei bune pentru viitorul Europei” la Cetatea Râșnov

17 august 2021 0 Comentarii


Începând de azi, 13 august și până pe 15 septembrie, standul video mobil din grădina Cetatății Râșnov colectează propuneri pentru Conferința privind viitorul Europei.

Cu 2 click-uri (unul pentru GDPR, bineînțeles) poți înregistra un mesaj video care va fi transmis de către EUROPE DIRECT Râșnov în atenția Parlamentului, Consiliului și a Comisiei Europene, prin intermediul platformei Conferinței privind viitorul Europei.

Hai și tu la Râșnov, să vizitezi cetatea și să îți faci auzite ideile despre cum s-ar putea schimba în bine Uniunea Europeană!
Sau poți să intri direct pe platforma online a conferintei: https://futureu.europa.eu/ si sa iti scrii propunerile, să votezi și să comentezi alte idei.


Campania organizată de Centrul EUROPE DIRECT Râșnov, face parte din activitățile de implicare cetățenească și promovare a celei mai mari consultări publice de până acum: Conferința privind viitorul Europei.


Standul mobil functionează cu energie solară, este realizat de către EUROPE DIRECT Râșnov și a fost instalat cu ajutorul voluntarilor de la clubul „Super-Erou pentru Râșnov”

Adaugă un comentariu